VinkjeTechnisch Consultant Subsidies


Wil je werken in een groeiende dynamische organisatie met volop ruimte voor initiatief en ontwikkeling? Dan is Hezelburcht de organisatie. Wij zoeken per direct een Technisch Consultant Subsidies voor onze vestiging in Eindhoven. 

 

De functie 
Als consultant bij Hezelburcht sta je aan de wieg van nieuwe ontwikkelingen en innovaties en adviseer je bedrijven bij het aanvragen van subsidies. Je hebt ervaring op Technisch-gebied en bent enthousiast om subsidiekennis op te bouwen. Je leert hoe je relaties kunt adviseren op het gebied van subsidievraagstukken en maakt je vertrouwd met de verschillende subsidie- regelingen en de bijbehorende werkzaamheden. 

Met deze ervaring, kennis en je achtergrond ben je, op termijn, in staat te beoordelen of de ontwikkelingen bij de bedrijven subsidiabel zijn. Vervolgens neem je het gehele subsidie- traject voor je rekening, van aanvraag tot afhandeling. Je bedient je eigen klantenkring en breidt deze zelfstandig uit. Daarnaast werk je bij grotere projecten veel samen met collega-consultants en wissel je kennis en ervaring uit. 

 

De consultant 
Voor de functie van consultant zijn wij geïnteresseerd in een kandidaat met:

  • Een afgeronde opleiding op HBO of WO opleiding met minimaal 1 jaar werkervaring, denk hierbij aan technische bedrijfskunde, technische natuurkunde,  werktuigbouwkunde, Biomedische Technologie, industrial design, informatica en/of electrical engineering
  • een sterk analytisch vermogen;
  • uitstekende communicatieve en redactionele vaardigheden;
  • een commerciële instelling en de vaardigheid om informatie van klanten te reproduceren.

Wat biedt Hezelburcht 
Bij Hezelburcht heb je als adviseur verschillende verantwoordelijkheden binnen een ondernemende organisatie. Naast de goede vaste beloning is er de aanvullende beloning in de vorm van een prestatieafhankelijke bonus. 

Tevens kennen wij de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Gsm/smart Phone
  • Onkostenvergoeding
  • Goede pensioenvoorziening 
  • Trainingen/opleidingen 

Hezelburcht B.V.
Hezelburcht is specialist in het verzorgen van subsidies voor het bedrijfsleven, in het bijzonder voor Industriële bedrijven en ICT. Hezelburcht is opgericht in 1995. Met vestigingen in Nijmegen, Den Haag, Eindhoven, Amsterdam, Groningen, Brussel en 70 medewerkers is Hezelburcht een van de grootste subsidieadviesbureaus in Nederland. Wij zijn trots op onze marktreputatie, professionele uitstraling en kennis. Bij Hezelburcht staat persoonlijk contact en kennisoverdracht centraal.

 

Voel jij je aangesproken? 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bart Hermsen via 088 495 20 00 of mail  jouw C.V. met motivatiebrief naar info@hermsencs.nl