VinkjeSubsidieadviseur Onderzoek en Onderwijs


Voor onze opdrachtgever, een groot Kennis instituut en onderzoekscentrum in het midden van het land zijn wij op zoek naar een:

Subsidieadviseur

Werkzaamheden
U onderzoekt de mogelijkheden voor project- en onderzoeksubsidies en informeert en adviseert belanghebbenden hierover. Je analyseert en beoordeelt complexe subsidiedossiers van aanvraag tot afrekening op regelgeving en financiën en stem dit af met de beleidsmedewerkers die de regelingen beheren. Samen met de beleidsmedewerkers voer je overleg met de subsidieaanvrager en geef je advies over eisen met betrekking tot begroting, tussenrapportage, eindverantwoording en de subsidieregelingen.
Je bent het aanspreekpunt voor de beleidsafdeling Economische Zaken voor wat betreft de financiële kant van subsidies. Tevens zorg je ervoor dat de juiste juridische procedures worden gevolgd.
Je neemt deel In verschillende projectgroepen en je denkt mee hoe de processen binnen de afdeling en voor de klant efficiënter en effectiever kunnen.

Functie-eisen 
  • U hebt een relevante opleiding op hbo- of wo-niveau.
  • Onze kandidaat heeft bij voorkeur ervaring en passie voor wetenschappelijk onderwijs, onderzoek en innovatie.
  • U begeleidt het subsidieproces en u verzorgt maatschappijwetenschappelijke gerelateerde subsidieaanvragen.
  • U hebt ervaring met het signaleren van subsidiemogelijkheden en het aanvragen van subsidieprojecten, maar ook met het opstellen van subsidieprojectbegrotingen, de financiële verantwoording en afronding van subsidieprojecten.
  • U hebt ervaring met het verkrijgen van relevante subsidieregelingen, voor onderwijs, onderzoek en innovatieve projecten zoals programma top-subsidies Maatschappij- en Gedragswetenschappen. (MaGW)
  • Je hebt juridische ervaring met het opstellen van consortiacontracten
 
OrangeX biedt uitstekende en uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket binnen een ondernemende organisatie.

 
Meer weten? Neem contact op met onze manager recruitment Bart Hermsen op telefoonnummer 0629319377
Stuur jouw motivatie en CV naar bart.hermsen@hermsencs.nl

Vul hier de content in