VinkjeConsultant Innovaties


Als Senior Consultant Innovaties bij Hezelburcht sta je aan de wieg van nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Je adviseert organisaties bij het aanvragen van subsidies op regionaal, landelijk en Europees niveau. Voor de functie is het van belang dat je gedreven bent om subsidiekennis op te bouwen. Je leert om te beoordelen of ontwikkelingen subsidiabel zijn, waarna je het gehele subsidietraject voor je rekening neemt. Van afvraag tot afhandeling. Bij grotere projecten werk je samen met collega consultants. Binnen Hezelburcht krijg je de kans om de functie zelf vorm te geven. Hier is wel een flinke dosis initiatief, verantwoordelijkheidsgevoel en karakter voor nodig. Dit belonen wij door uitstekende arbeidsvoorwaarden, een bonusregeling, een goede pensioenvoorziening en interne trainingen/opleidingen.

 

Wij zijn geïnteresseerd in een kandidaat met:

Een afgeronde HBO of WO technische opleiding met drie tot vijf jaar werkervaring, denk hierbij aan technische bedrijfskunde, technische natuurkunde, werktuigbouwkunde of biomedische Technologie.

  • Een sterk analytisch vermogen.
  • Uitstekende communicatieve en redactionele vaardigheden.
  • Een commerciële instelling en de vaardigheid om informatie van klanten te reproduceren.
  • Resultaatgerichte houding, je hebt geen moeite met het werken met targets en strakke deadlines.
  • Woonachtig in de Randstad


Maak kennis met Hezelburcht

Met zeventig medewerkers en vijf vestigingen biedt Hezelburcht al twintig jaar optimale subsidieondersteuning (full service) om strategische, financiële en innovatieve ambities te realiseren. Onze kennis van subsidies, van regionaal tot Europees niveau, en ervaring in zowel de publieke als private sector stellen ons in staat om in de volle breedte diensten aan te bieden. Onze cultuur kenmerkt zich door korte communicatielijnen, collegialiteit en samenwerking, maar anderzijds ook door ondernemerschap en zelfstandigheid.

Voel je je aangesproken?

Voor meer informatie over de functie Senior Consultant Innovaties in Den Haag kun je contact opnemen met Bart Hermsen via 088 495 20 00 of mail je vraag naar bart.hermsen@hermsencs.nl. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.